Otomobil Dünyası

Konsept Otomobil - Şov Otomobilleri - Egzotik Otomobiller ve diğerleri

Giriş yap

Şifremi unuttum



Arama
 
 

Sonuç :
 

 


Rechercher çıkıntı araştırma

En iyi yollayıcılar
BBlackman
 
Admin
 
Abincomartinez
 

En aktif konular

En son konular
» FL Studio Ölçü Değiştirme ve Birden Fazla Ölçü Kullanma
Salı Kas. 27, 2018 10:49 pm tarafından Abincomartinez

» FL Studio Fade In Fade Out
Salı Kas. 27, 2018 10:48 pm tarafından Abincomartinez

» FL Studio Tempo Change (Parça içinde tempo değiştirme)
Salı Kas. 27, 2018 10:47 pm tarafından Abincomartinez

» Maserati Boomerang
Perş. Kas. 22, 2018 11:15 am tarafından Admin

» Lamborghini SC18
Perş. Kas. 22, 2018 7:56 am tarafından Admin

» Alfa Romeo Carabo
Perş. Kas. 22, 2018 7:51 am tarafından Admin

» Sirkenin faydaları
Perş. Kas. 15, 2018 12:00 am tarafından BBlackman

» Bazı sebze meyvelerin faydaları
Çarş. Kas. 14, 2018 11:59 pm tarafından BBlackman

» Peygamber efendimizden iki dua...
Çarş. Kas. 14, 2018 11:57 pm tarafından BBlackman

En çok konu başlayanlar
BBlackman
 
Admin
 
Abincomartinez
 

Misafir Ülke






IP Adress


IP Address Lookup


Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 477 kişi C.tesi Kas. 17, 2018 5:48 pm tarihinde online oldu.
Hit Counter







Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kavrulmuş sarımsak

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1 Kavrulmuş sarımsak Bir Çarş. Kas. 14, 2018 11:51 pm

Kavrulmuş sarımsak her derde deva
İçindeki birçok faydalı vitamin, mineral ve daha nice nefis madde sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmesinden tutun da hastalıkları hızla iyileştirmesine, saç sağlığını desteklemesinden diyetlerin en olmazsa olmaz isimleri arasında bulunmasına, sarımsağın faydaları saymakla bitmiyor, malumunuz.
1 SAAT SONRA : MİDENİZ SARIMSAKLARI SİNDİRMEYE BAŞLIYOR
Kavrulmuş sarımsakları yediğinizde 1 saat içinde vücudunuz önce sindirime odaklanır elbette ve yediğiniz 6 diş sarımsağı mideniz bir güzel sindirmeye başlar. Bu da sarımsakların, vücut için besleyici bir hale gelmesi demektir.
6 DİŞ SARIMSAK YERSENİZ
Vücudunuz, sarımsağın salgıladığı antioksidanları algılamaya ve serbest radikallerle mücadeleye başlıyor. 6 diş kavrulmuş sarımsak yerseniz, 2 ila 4 saat içinde vücudunuz sarımsağın içindeki faydalı maddelerden istifade etmeye başlar. Özellikle, sarımsağın antioksidan özelliği kendini hızlı bir şekilde belli eder ve bu sayede vücudunuz, birçok hastalığın oluşmasına neden olan serbest radikallerle savaşmaya başlar. Üstelik sarımsak öyle güçlü bir antioksidandır ki yenmesinin üzerinden henüz 2 ile 4 saat geçmişken kanserli hücrelere bile meydan okumaktan çekinmez, mücadelesine hızla başlar.
YAĞ YAKIMINA BAŞLIYOR
4 ile 6 saat arası: Sarımsağın faydalarını algılayan vücut, dengelenmesi gereken seviyeleri düzenlemeye ve yağ yakımına başlıyor. İlk 4 saat içinde iyice sindirilen ve antioksidan etkisini devreye sokan sarımsak, vücuttaki 4-6 saat arasındaki sürede de boş durmuyor ve deyim yerindeyse alıyor sazı eline. Vücut, sarımsağın faydalı yanlarını iyice algılıyor. Bu sayede tansiyon ve kolesterol gibi vücutta dengede olması gereken tüm seviyeler düzenlenmeye, vücuttaki fazla su dışarı atılmaya başlıyor. Bu ilk 6 saat içinde depolanan vücut yağının yakılmaya başlaması da sarımsağın en sevdiğimiz özelliklerinden oluyor. 6 ile 7 saat arası: Sarımsağın antibakteriyel özelliği gün yüzüne çıkıyor ve vücuttaki bakterilerle savaşmaya başlıyor

YORGUNLUK HİSSİNİ YOK OLMASINI SAĞLIYOR
7 ila 24 saat arası: Sarımsağın vücutta gösterdiği ilk ve hızlı etkiler tamamlandıktan sonra, yani 10. saatin ardından sarımsak daha büyük etkileriyle boy gösteriyor. Şöyle ki: Damarlar temizleniyor ve vücut, kalp ve damar rahatsızlıklarına karşı daha korunaklı hale geliyor.Kan basıncı ve buna bağlı olarak da tansiyon dengeleniyor. Vücudun kolesterol dengesi düzenleniyor. Vücuda giren ağır metaller vücuttan uzaklaştırılıyor. Yorgunluk hissinin yok olmasını sağlıyor. Vücudun savunma mekanizmasını güçlendirerek bağışıklık sistemini daha dayanıklı hale getiriyor. Kemiklerin güçlenmesine destek oluyor. Sağlıklı hücrelerin ömrünü uzatıyor.
BİR KABIN İÇİNE ALIN VE FIRINA VERİN
Günde 6 diş kavrulmuş sarımsak yiyin, çünkü çok faydalı Bir bütün sarımsağı alın ve keskin bir bıçak yardımıyla baş kısmını güzelce kesin. Sonra yine bütün halinde bir kabın içine alın ve doğru fırına verin. Üzeri renk alıp içi yumuşamaya başlayıncaya kadar pişirin ve işte bu kadar. Sarımsağınız bütün halinde piştikten sonra soğumasını bekleyin ve ardından 6 diş sarımsağı ayırıp afiyetle yiyin.
TAZE SEBZE VE MEYVE TÜKETİN
Önemli bir not: 24 saat içinde vücudunuzda tüm bu etkilerin meydana gelmesini istiyorsanız gün boyunca yiyeceğiniz her şeye dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Kavrulmuş sarımsakları yedikten sonra 24 saat boyunca bol bol su için, taze sebze ve meyveler tüketin. Ana yemek olarak da yine hafif, mümkünse kolayca sindirilebilir, protein açısından zengin yemekler tercih edin. Rafine, yani işlenmiş şeker ve gıdalardan da uzak durun.


Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Dizi Resimleri..

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz